Nieuws

05-10-2021
Inauguratie bijzonder hoogleraar Marianne Nieuwenhuijze
Marianne Nieuwenhuijze wordt op 14 oktober geïnaugureerd tot bijzonder hoogleraar Midwifery/Fysiologische Verloskunde bij Universiteit Maastricht. Daarnaast blijft ze lector Midwifery bij de Academie Verloskunde van Zuyd Hogeschool.
14-09-2021
Wisseling coördinator Leven Lang Leren
Tijden veranderen, ook voor Leven Lang Leren! Per 1 september draagt Darie Daemers na 15 jaar coordinator LLL te zijn geweest, het stokje over aan Evelien Celissen. Darie richt middels dit nieuwsbericht graag het woord tot u!
14-07-2021
Help Zuyd ook na de vakantie veilig te houden !
Ook na de zomer help je met zelftesten het risico op besmetting bij Zuyd zo klein mogelijk te houden.
14-07-2021
Dringend advies: Laat je vaccineren!
De Academie Verloskunde Maastricht geeft aan al haar (toekomstige) studenten het dringende advies zich te laten vaccineren tegen Covid-19.
08-01-2021
Counsel jij zwangere vrouwen over prenatale screening?
Dan nodigen wij jou graag uit voor een (kort) online gesprek! In ons onderzoek over besluitvorming bij prenatale screening​ bestuderen wij hoe zwangere vrouwen samen met anderen (beslissingspartners) keuzes maken over prenatale screening.
29-10-2020
Drie professoren Verloskunde in het Jaar van de Verloskundige
Met de benoeming van prof. dr. Marianne Nieuwenhuijze tot bijzonder hoogleraar Midwifery/Fysiologische Verloskunde bij Universiteit Maastricht op 1 oktober jl. ging Nederland in een jaar tijd van geen naar drie hoogleraren in de verloskunde.
08-10-2020
Marianne Nieuwenhuijze benoemd tot bijzonder hoogleraar!
Gisteren heeft onze lector Marianne Nieuwenhuijze de bevestiging gekregen dat ze per 1 oktober is benoemd tot hoogleraar Midwifery/Fysiologische Verloskunde aan de Universiteit Maastricht. Wij zijn ontzettend trots!
12-06-2020
Belangrijke informatie over maatregelen en voorschriften bij toetsen/praktijkoefeningen op locatie
Vanaf 15 juni is Zuyd Hogeschool beperkt open voor het afnemen van toetsen en doen van praktijkonderwijs. De theorietoetsen vinden voor de AVM plaats aan de Brusselseweg. De praktijktoetsing en -onderwijs vinden plaats op onze eigen locatie.
13-05-2020
Promotie Suzanne Thompson
Op 8 mei jl. promoveerde Suzanne Thompson als eerste verloskundige online via ZOOM aan Maastricht University.