Academie Verloskunde Maastricht

INKOM

Voordat het academisch jaar begint, vindt de INKOM (de algemene introductieweek voor nieuwe studenten in Maastricht) plaats.

Tijdens INKOM leer je samen in een groep van 10 andere studenten en 2 mentoren Maastricht kennen en kun je een kijkje nemen bij alle culturele, sociale en informatieve organisaties van Maastricht.

INKOM 2017
Dit jaar vindt de INKOM plaats van 21-25 augustus. De INKOM wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM die uit vijf ouderejaars studenten bestaat. Ook dit jaar zijn er weer tal van activiteiten voor jullie georganiseerd, zoals een sportdag, culturele festivals, een comedyshow en een filmavond! Bovendien krijg je met je deelnamebandje ook toegang tot twee enorme feesten waar je met zo'n 5500 andere studenten en bekende artiesten het academisch jaar feestend inluidt. Hoewel deelname niet verplicht is, zou het zonde zijn om dé gaafste week van Maastricht te moeten missen.

Schrijf je in op de website, like onze Facebook pagina of stuur een mailtje naar inkom@maastrichtuniversity.nl voor meer informatie.

Crewlid worden van de INKOM:
Lijkt het je wel wat om de INKOM eens van de andere kant te bekijken? Je in te zetten om de INKOM tot een geweldig evenement te maken? Dan is crewmember iets voor jou! Elk jaar is de INKOM weer een groot succes en zonder een geweldige crew is dit niet mogelijk. Er zijn verschillende functies binnen de crew. Voor meer infomatie neem eens een kijkje op de website.