Academie Verloskunde Maastricht

Werken bij

Werken bij Zuyd?

Zuyd draagt bij aan de groei van mensen en van de regio. Dat doen we door studenten te ondersteunen gewilde professional te worden en door professionals te helpen succesvol en waardevol te blijven. Maar ook door de ontwikkeling van onze eigen medewerkers.

We geloven dat iedereen over unieke talenten beschikt en we willen helpen die zo goed mogelijk te ontplooien. Daarvoor bieden we als werkgever tal van mogelijkheden.

Werken in teams

Werken bij Zuyd betekent werken in teams. In elk team is er ruimte voor verschillende functies op diverse niveaus, van ondersteunend medewerker tot docent tot lector.

Loopbaan

Zuyd hecht veel belang aan opleiding en onderzoek. Hiervoor zijn dan ook diverse faciliteiten beschikbaar.

Onze normen en waarden

Voor medewerkers van Zuyd zijn een aantal waarden heel belangrijk, het zijn onze kernwaarden. We zijn ambitieus, verleggen graag onze grenzen. We willen onze competenties en vaardigheden blijven ontwikkelen, liefst door interactie met ons werkveld. We zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen en spelen graag proactief in op nieuwe initiatieven. We staan open voor de visie van een ander, kijken graag over de grenzen van ons eigen vakgebied en organisatie heen. We willen inspireren. En we vinden eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke aandacht voor onze studenten en partners heel belangrijk. Deze kernwaarden geven richting aan hoe we de dingen doen bij Zuyd.

Ben jij een talentvolle professional die wil werken in onze ambitieuze organisatie? Kijk dan bij het actuele vacature overzicht of wij een passende mogelijkheid voor je hebben. Je kunt ook je gegevens achterlaten via een open sollicitatie.

Sollicitatiecode

We hanteren een sollicitatiecode die de rechten van de sollicitant waarborgt. Het gaat dan over bepalingen rondom zorgvuldigheid, open informatievoorziening, privacy bewaking, doelmatigheid en klachtenrecht. Reiskosten die gemaakt worden in het kader van de selectieprocedure worden aan de sollicitant vergoed met een declaratieformulier. Elke vorm van (psychologisch) onderzoek in het kader van de selectieprocedure geschiedt voor rekening van Zuyd.