Academie Verloskunde Maastricht

Offerte

Indien u kiest voor een cursus op uw locatie dient u een offerte aan te vragen. Dat doet u door bij de bewuste cursus een offerte-aanvraag-formulier in te vullen. Bij een cursus op maat zullen we na een gezamenlijk gesprek een offerte maken.

Deze offerte dient door iemand getekend te worden die vervolgens verantwoordelijk gesteld wordt voor betaling van de factuur en voor de organisatie van de cursus. Indien u de offerte ondertekent, heeft u een bindende afspraak met de AVM dat u de betreffende cursus daadwerkelijk afneemt en betaalt. Het is dan ook belangrijk dat u zich verzekerd heeft van de deelname van voldoende cursisten.

Wanneer we de offerte getekend terug ontvangen, starten wij onze werkzaamheden m.b.t. de organisatie van de cursus zoals het plannen van een datum. We adviseren een termijn van minimaal 3 maanden tussen het tekenen van de offerte en start cursus om de organisatie zowel bij u op locatie (inclusief werven van cursisten) als bij de AVM in goede banen te kunnen leiden.