Verloskunde wederom TOPopleiding

In de Keuzegids hbo 2022 hebben negen opleidingen van Zuyd Hogechool een 'excellente' beoordeling gekregen. Ook Verloskunde hoort bij één van deze negen opleidingen en mag zich daarmee ook dit jaar wederom TOPopleiding noemen.

De Keuzegids hbo 2022 verscheen op 7 oktober 2021. Hierin is te lezen dat veertien opleidingen van Zuyd Hogescool behoren tot de top 3 van Nederland. Daarvan hebben negen opleidingen het predicaat 'excellent' gekregen, waardoor ze het keurmerk 'TOPopleiding' mogen gebruiken. Ook de Academie Verloskunde in Maastricht is wederom beoordeeld als 'excellent' en mag zich daardoor als TOPopleiding profileren.

In de Keuzegids hbo geven studenten in de tevredenheidsonderzoeken aan dat ze vooral de kwaliteit van de opleidingen en docenten heel goed vinden binnen Zuyd Hogeschool. Hierop scoort Zuyd zelfs beter dan de gemiddelde hbo-instelling in Nederland. Daarnaast waarderen studenten het dat het onderwijs van Zuyd stevig verankerd is in de praktijk en het onderzoek goed verankerd is in het onderwijs.