Academie Verloskunde Maastricht

Q & A-VM: wetenschappelijke onderbouwing op praktijkvragen

Op 28 juni a.s. organiseert de AVM wederom de Refereerdag. Dit jaar in een nieuw jasje met afwisselende presentaties van afstudeerprojecten van Bachelor- en Masterstudenten en onderzoekers van het lectoraat Midwifery Science.

Het lectoraat Midwifery Science organiseert deze Refereerdag. Naast inspirerende presentaties van Bachelor- en Masterstudenten en onderzoekers van het lectoraat, bieden we ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de workshop ‘Werkzaam in de Verloskunde: Zoeken naar evidence’. Deze workshop staat onder leiding van een medewerker van de bibliotheek Universiteit Maastricht en bied je handvatten voor het praktijkgericht zoeken van literatuur. De workshop loopt parallel aan één van de sessies, zie programma.

De Refereerdag start om 9:00 in de Collegezalen van de AVM. Om 15.15 uur vindt de uitreiking van de Bachelor scriptieprijs plaats, gevolgd door een borrel.

Aan deze dag zijn geen kosten verbonden en accreditatie is aangevraagd. Wel vragen we je om je voor 20 juni a.s. hieronder aan te melden. 

We zien jullie graag op 28 juni a.s!

Marianne Nieuwenhuijze, lector Midwifery

Tamar van Haaren

Marijke Hendrix