Onder Handen Magazine: onderzoek met impact

Na het eerste Onder Handen magazine dat in november 2021 werd gepubliceerd is er nu ook een tweede variant van het magazine van de AVM. In deze tweede versie staat het onderzoek centraal.

Tijdens het symposium op 30 september 2022 was het zover: de lancering van het nieuwe Onder Handen Magazine. De titel voor deze tweede uitgaven luidt 'Onderzoek met Impact', wat geheel in lijn is met het onderwerp dat tijdens het symposium centraal stond. 

In het magazine staan verhalen, interviews, weetjes en feiten rondom het lectoraat en onderzoek binnen de AVM. Zo komen er onderzoekers aan het woord, maar is ook de tijdlijn van het onderzoek van midwifery science Maastricht in te zien en wordt er bijvoorbeeld uitgelegd hoe het maken van een bachelorthesis, en wat daarvoor nodig is, in elkaar zit. 

Tevens wordt er behulp met visuele sleutels aandacht gegeven aan de titel van het magazine: op welke manier kun je nou met onderzoek succesvol zijn en impact hebben? Bij de verschillende interviews en teksten zijn deze sleutels te vinden als markeerpunt. Het idee is deze zelf te verzamelen en zodoend, zoals het een echte onderzoeker betaamt, je eigen conclusies te trekken. 

Heeft u ook graag een exemplaar in handen? Neem dan contact op met de Academie Verloskunde Maastricht.