Hands on training bij Echo Heerlen

Binnen het opleiden van verloskundigen in de echoscopie werken we samen met onder andere MUMC, VCN en Echo Heerlen. Laatstgenoemde biedt hands-on traingen in Heerlen voor het bijspijkeren van jouw (praktische) kennis op het gebied van echoscopie.

Vanwege het hernieuwde echokwaliteitsregister gelden er nu bijkomende scholingseisen, zoals bijvoorbeeld hands on trainingen. Maar ook logboeken moeten nu vaker worden voorgelegd ter beoordeling. Of je nu wilt deelnemen aan een training omdat het van je gevraagd wordt, wilt oefenen om goede beelden voor je portfolio te verkrijgen of omdat je gewoon even je vaardigheden wilt opfrissen; de hands on trainers van Echo Heerlen kunnen je ermee helpen.

Na het volgen van de deze training ken je de mogelijkheden, beperkingen en valkuilen van het onderzoek en van jezelf. Dit alles onder leiding van een ervaren en door de BEN geaccrediteerde trainer, in een veilige omgeving met kleine groepjes. De trainingen worden gegeven op een locatie in Heerlen, op high-end apparatuur.

Mocht je een training op eigen locatie/apparaat wensen, kan dit altijd besproken worden. Hiervoor wordt dan wel een kilometer- en reistijdvergoeding gevraagd.

Voor meer informatie over kosten, duur van de training, accreditatiepunten en aanmelden verwijzen we door naar de website van echoheerlen.nl (klik hier).