Echoscopie: aanmelden praktijktentamen

Je kunt je aanmelden voor het praktijktentamen deel 1 en/of deel 2 van de opleiding Post hbo Echoscopie in de zwangerschap (PEZ).Deze data gelden voor alle lopende studenten van de diverse opleidingsjaren

Voor deelname aan het praktijktentamen deel 1 of 2 dien je je uiterlijk 4 werkweken (exclusief vakanties Zuyd Hogeschool) voorafgaand aan het tentamen via de button in te schrijven.

Voordat je je kunt aanmelden voor het praktijktentamen moet voor het betreffende deel 1 en/of 2 je theorietentamen én portfolio met een voldoende beoordeeld zijn. Denk dus aan het tijdig inleveren van het portfolio. Voor het inleveren van het portfolio gelden de volgende deadlines:

  • Praktijktentamen op 9 november 2023: inleveren portfolio uiterlijk 7 september 2023
  • Praktijktentamen op 7 december 2023: inleveren portfolio uiterlijk 5 oktober 2023
  • Praktijktentamen op 7 maart 2024: inleveren portfolio uiterlijk  14 december 2023
  • Praktijktentamen op 16 mei 2024: inleveren portfolio uiterlijk 14 maart 2024
  • Praktijktentamen op 13 juni 2024: inleveren portfolio uiterlijk 11 april 2024.

N.B.: Praktijktentamens kunnen ook in de avond gepland worden.
N.B.: De opleiding is in juli en augustus gesloten. 
N.B.: Praktijktentamens kunnen buiten kantoortijden plaatsvinden.

Klik hiernaast op de aanmeldbutton van de gewenste tentamendatum en meld je aan.

Naast de data waarvoor je nu kunt aanmelden, plannen we nog meer tentamendagen in Maastricht of Nijmegen. Mogelijkheid voor aanmelden volgt later.

Je  krijgt een geautomatiseerde bevestigingsmail na inschrijving. Heb je die niet ontvangen, check je spam-box of neem contact op met lllverloskunde@av-m.nl

Op iedere datum voor een praktijktentamen is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaatsing voor het tentamen gebeurt op volgorde van aanmelden.

Je ontvangt uiterlijk 10 werkdagen voorafgaand aan het praktijktentamen bericht of je kunt deelnemen aan het praktijktentamen.

Je mag maximaal één begeleider meenemen naar het praktijktentamen.

Annuleringsvoorwaarden/afmelden voor een tentamen

Wanneer je je na aanmelding voor het praktijktentamen binnen twee weken voorafgaand aan betreffend praktijktentamen afmeldt, c.q. niet kunt deelnemen aan het praktijktentamen waarvoor je je hebt ingeschreven, zijn wij genoodzaakt in verband met de reeds gemaakte kosten € 250,00 in rekening te brengen.