Academie Verloskunde Maastricht

Echoscopie: aanmelden herkansing theorietentamen

U kunt zich aanmelden voor een herkansing theorietentamen deel 1 en/of deel 2 van de opleiding Post hbo Echoscopie in de zwangerschap (PEZ). Deze data gelden voor alle lopende studenten van de diverse opleidingsjaren.

Voor deelname aan de herkansing van het theorietentamen deel 1 of 2 dient u zich uiterlijk 4 weken (exclusief schoolvakanties Zuyd Hogeschool) voorafgaand aan het tentamen via de aanmeldingsbutton rechts, aan te melden.

Klik hiernaast op de aanmeldbutton van de gewenste tentamendatum en meld u aan.
De tentamens vinden plaats van 09.45-11.00 uur voor deel 1 en van 11.00-11.45 uur voor deel 2. Vanaf 12.00 uur is er ruimte voor inzage tot 12.45 uur.

U krijgt een geautomatiseerde bevestigingsmail na inschrijving. Heeft u die niet ontvangen, check uw spam-box of neem contact op met lllverloskunde@av-m.nl

U ontvangt uiterlijk 10 werkdagen voorafgaand aan het theorietentamen bericht of u kunt deelnemen aan het theorietentamen.

Annuleringsvoorwaarden/afmelden voor een tentamen:
Wanneer u zich na aanmelding voor het theorietentamen binnen 2 weken voorafgaand aan betreffend tentamen afmeldt, c.q. niet kunt deelnemen aan het tentamen waarvoor u zich heeft ingeschreven, zijn wij genoodzaakt in verband met de reeds gemaakte kosten €250,00 in rekening te brengen.