Enjoy the Science: screening diabetes gravidarum

Start datum
04-11-2024
Tijd
16:00 - 17:30
Kosten
€ 50

Loop je als verloskundige weleens tegen vraagstukken aan waarbij het toepassen van evidence een rol speelt? Mis je net dát stukje om resultaten uit onderzoek te kunnen duiden en toe te passen in praktijk? De AVM ondersteunt je daar graag bij met onze interactieve, Enjoy the Science scholingsbijeenkomsten!

Enjoy the science is een plek waar werkveld, opleiding en onderzoek bij elkaar komt. Huidige kennis rondom een actueel thema staat hierin centraal. Deze keer is dat screening diabetes gravidarum. We gaan in gesprek met jullie over welke evidence er beschikbaar is en hoe je die in de praktijk terugziet. Welke kansen, knel- en verbeterpunten zie je en hoe ga je daarmee om in je dagelijkse praktijk?

4 november: screening diabetes gravidarum

Het onderwerp van de Enjoy the Science op 4 november gaat over de screening op diabetes gravidarum. Vanuit het werkveld hebben we diverse vragen gekregen over de onderbouwing voor het regionale screeningsbeleid bij diabetes gravidarum. Tijdens de bijeenkomst bespreken we de beschikbare evidence en wat dit betekent voor jullie eigen regionale beleid. Deze bijeenkomst zal een bijdrage worden geleverd door Tamar van Haaren PhD, Judit Keulen PhD en Evelien Cellissen MSc.

Kosten & Aanmelden

De kosten voor deze online Enjoy the Science bedragen €50. Aanmelden is verplicht en kan via deze pagina (zie de button). Na aanmelding ontvang je vlak voor de sessie via mail de Teamslink en documentatie ter voorbereiding. 

Accreditatie

Deze bijeenkomst is geaccrediteerd met 3 punten door de KNOV in categorie A.