Academie Verloskunde Maastricht

Zwangere vrouwen gezocht!

Ben je zwanger en wil je bijdragen aan het onderwijs?

Tijdens het praktijktentamen van de opleiding echoscopie in de zwangerschap maken de deelnemers - verloskundigen uit het werkveld - hun 'final echo'. Dit gebeurt onder de deskundige begeleiding van een ervaren echoscopiste.
Naast het examen is er uiteraard veel aandacht voor jou (je partner) en de zwangerschap.
 
Data van het praktijktentamen: (onder voorbehoud i.v.m. ontwikkelingen als gevolg van het coronavirus)

Donderdag 11 juni 2020

Donderdag 29 oktober 2020

Om mee te kunnen werken, is het belangrijk dat je tussen de 12 en 14 weken of tussen de 28 en 34 weken zwanger bent. 

Ook bij de start van de nieuwe opleiding echoscopie in de zwangerschap 2020 hebben we zwangere dames nodig voor praktijklessen, waarin getoond wordt hoe een echo-apparaat werkt. Er worden dan ook echo's gemaakt.

Deze data zijn:

6 oktober 2020 's middags 

27 oktober 2020 's middags (tijden worden nog bekend gemaakt).

Om mee te kunnen werken aan deze praktijklessen, is het belangrijk dat je op deze data tussen de 10 en 16 weken zwanger bent.

Meld je aan door een mail met je contactgegevens te sturen naar lllverloskunde@av-m.nl. Geef hierin duidelijk aan voor welke datum je aanmeldt, hoeveel weken je zwanger bent op de betreffende datum, en vergeet vooral niet je telefoonnummer door te geven, zodat we je kunnen bellen als je geselecteerd wordt. Als dank voor je medewerking ontvang je een VVV-bon ter waarde van € 10,00. Uiteraard mag je een iemand meenemen en is parkeren gratis op het terrein van de AVM.