Academie Verloskunde Maastricht

Zwangere vrouwen gezocht!

Ben je zwanger en wil je bijdragen aan het onderwijs? Wij zijn altijd op zoek naar zwangeren die ons kunnen uithelpen in het geven van onze cursussen en trainingen.

Tijdens het praktijktentamen van de opleiding echoscopie in de zwangerschap van ons leerprogramma Leven Lang Leren maken de deelnemers - verloskundigen uit het werkveld - hun 'final echo'. Dit gebeurt onder de deskundige begeleiding van een ervaren echoscopiste. Voor deze en andere opleidingen zijn we altijd op zoek naar zwangeren om uit te helpen bij het voltooien van het examen. Naast het examen is er uiteraard veel aandacht voor jou (en je partner) en de zwangerschap.

Zou jij een keertje uit willen helpen en jouw kindje nog eens op beeld willen zien? Houd onze social media (Facebook, Instagram) dan goed in de gaten. Hierop komen vaker oproepen. 

Wil je je wellicht al vrijblijvend aanmelden als zwangeren voor een toekomstig moment? Meld je aan door een mail met je contactgegevens te sturen naar lllverloskunde@zuyd.nl. Geef hierin duidelijk aan voor welke datum je aanmeldt, hoeveel weken je zwanger bent, en vergeet vooral niet je telefoonnummer door te geven, zodat we je kunnen bellen als je geselecteerd wordt. 

Als dank voor je medewerking ontvang je een VVV-bon ter waarde van € 10,00. Uiteraard mag je een iemand meenemen en is parkeren gratis op het terrein van de AVM.