Open Dagen

Heb je belangstelling voor de opleiding Verloskunde? Bezoek dan onze Open Dag!

Twee keer per studiejaar organiseren wij een Open Dag. Op deze dag kun je kennismaken met onze opleiding, docenten en studenten (of zoals wij ze noemen: vio's - verloskundigen in opleiding).

Programma

Het programma van de open dag kan verschillen per editie, maar vaak zijn er wel een aantal vaste onderdelen die je kunt verwachten. Het programma geeft je dan ook altijd een eerste kennismaking met de opleiding Verloskunde. Naast een algemene presentatie over de opleiding en voorlichting over het verloskundig beroep is er ook ruimte om zelf verloskundige vaardigheden te oefenen. Daarnaast is er uitgebreide informatie beschikbaar over aanmelden en de selectie, en kun je vragen stellen aan de aanwezige decaan, docenten en studenten. Uiteraard staat er ook altijd een kopje koffie of thee klaar met wat lekkers waar je van kunt genieten tijdens een rondleiding gegeven door onze studenten. 

Data

De volgende open dag zal plaatsvinden in op zaterdag 12 oktober 2024. De dag wordt ingedeeld in tijdsloten. Je kunt je aanmelden voor één van deze tijdsloten. Let op: de tijd geldt als aanvangstijd, je mag zo lang blijven tijdens de open dag als je wilt. We raden je wel aan wat eerder aanwezig te zijn dan de starttijd van het tijdslot. 

Aanmelden

Aanmelden is altijd verplicht voor een open dag en kan via deze pagina (klik rechts op 'kom naar de open dag').