Senior-docent Onderzoeker Midwifery Science gezocht!

Wij zoeken versterking binnen ons lectoraat. Ben jij de Senior-docent Onderzoeker die onderdeel wilt gaan uitmaken van een geweldig team van onderzoekers, docenten en ondersteuners? Wordt jij warm van samenwerken met het werkveld en onze vio's?

De Academie Verloskunde Maastricht is het Kenniscentrum Verloskunde van Zuyd dat bestaat uit de hbo-Bachelor of Science in Verloskunde, het lectoraat Midwifery Science en Leven Lang Leren (contractactiviteiten). De Academie Verloskunde Maastricht telt ruim 200 studenten. Het kenniscentrum speelt een prominente rol in de Nederlandse verloskunde.

Het lectoraat Midwifery Science doet praktijkgericht onderzoek binnen de twee programma lijnen: (1) een gezonde start voor moeder en kind en (2) evidence-based handelen binnen de geboortezorg (specifiek verloskundigen). Leidend in het onderzoek is actieve co-creatie met professionals en cliënten binnen de geboortezorg. Daarnaast worden docenten en studenten actief betrokken bij de uitvoering van het onderzoek.

Het lectoraat zoekt een Senior-docent Onderzoeker om haar team te versterken. Interesse? Kijk dan snel op de vacaturesite voor meer informatie: