Academie Verloskunde Maastricht

Bijeenkomst Inleiden bij 41 weken op 24 maart helaas afgelast

In verband met de Coronaproblematiek en de bijbehorende adviezen is besloten om deze bijeenkomst te verplaatsen. Meer infomatie hieromtrent volgt z.s.m.

Regelmatig verschijnen er resultaten van onderzoeken die veel invloed (kunnen) hebben op het verloskundig handelen. Mede door aandacht van de media voor deze zogenaamde ‘landmark-studies’ kan dit implicaties hebben voor wat in de spreekkamer van de verloskundige besproken wordt. Het bespreken van Landmark-studies is een nieuw initiatief van de AVM genaamd Verloskundig Handelen en Invloedrijk Nieuw Onderzoek (VHINO).

Relevante studies (SWEPIS en INDEX) worden plenair besproken alsook de media-aandacht hieromtrent. Vervolgens worden in subgroepen van gemengde samenstelling de implicaties van de studies bediscussieerd.

Tijdens de bijeenkomst worden broodjes, thee en koffie aangeboden én deelname is gratis! Kijk hier voor het complete programma.

Wanneer: 24 maart 2020

Tijd: 16:30 - 18:15 uur

Locatie: Academie Verloskunde Maastricht (AVM), Universiteitssingel 60, 6201 BG Maastricht                                

Doelgroep: 1e + 2e lijns verloskundigen (werkveld), 3e en 4e jaars verloskundigen in opleiding, docenten en onderzoekers AVM

Accreditatie bij de KNOV is aangevraagd. 

Bij ‘no-show’ wordt 25 euro in rekening gebracht (m.u.v dienstdoenden/bij valide reden)

Aanmelden vóór 17 maart 2020
Functie*

Parkeerplaats?

Als organisator van bij- en nascholing dienen we uw accreditatiepunten digitaal in te voeren.
Bent u ingeschreven in het kwaliteitregister en wilt u in aanmerking komen voor accreditatiepunten, vul dan uw BIG-nummer in.
Let op! Zonder ingevuld BIG-nummer kan de AVM geen accreditatie toekennen.


Voor vragen kunt u contact opnemen met: b.zeegers@av-m.nl