Academie Verloskunde Maastricht

Scholing Stagewerkbegeleiding, Losse Module 1

Tijd
08:30 - 12:30
Plaats
NH Hotel Maastricht
Kosten
€ 0
Accreditatie informatie
4
Organisator
20%
Samenwerker
20%
Beroepsbeoefenaar
75%

Wilt u meer weten over de opleiding waarmee u als stagebegeleider samenwerkt? Wilt u uw begeleiding in de praktijk afstemmen op de begeleiding vanuit de opleiding? Volg dan module 1 als losse module van de scholing stagewerkbegeleiding aan de opleiding waarvan u vio’s begeleidt.

Scholing stagewerkbegeleiding

De Samenwerkende Opleidingen Verloskunde (SOV) in Amsterdam/Groningen (AVAG), Maastricht (AVM) en Rotterdam (VAR) bieden u vier modulen aan. De Modulen 2, 3 en 4 worden door alle opleidingen op dezelfde manier aangeboden. De opleiding specifieke Module 1 volgt u bij de opleiding waarvan u een vio begeleidt. U kunt module 1-3 in willekeurige volgorde bij de opleiding van uw keuze volgen. Module 4 kunt u doorlopen bij een van de opleidingen als u module 1-3 doorlopen heeft én minstens een vio begeleid heeft.

Wilt u de volledige cursus stagewerkbegeleiding bij de AVM volgen? Klik op AVM. Bekijk hier de data van de AVAG en de VAR.

Module 1: Opleiding specifieke module van de Academie Verloskunde Maastricht (AVM)

In deze module worden de uitgangspunten en uitwerking van het curriculum van de AVM (theorie en stage) uitgelegd. 
Duur : 4 uur + 2 uur voorbereiding

Kosten

Deze cursus is gratis. Wanneer u annuleert binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus dient u € 100 annuleringskosten te betalen.