Academie Verloskunde Maastricht

Scholing Stagewerkbegeleiding, Losse Module 4

Tijd
13:30 - 17:30
Plaats
NH Hotel Maastricht
Kosten
€ 0
Accreditatie informatie
4
Organisator
20%
Samenwerker
20%
Beroepsbeoefenaar
60%

Wilt u de scholing stagewerkbegeleiding afronden? Heeft u eerdere modules gevolgd en wilt u een verdieping in uw stagewerkbegeleiding aanbrengen? Volg dan module 4 als losse en afsluitende module van de scholing stagewerkbegeleiding aan de opleiding waarvan u vio’s begeleidt.

Scholing stagewerkbegeleiding

De Samenwerkende Opleidingen Verloskunde (SOV) in Amsterdam/Groningen (AVAG), Maastricht (AVM) en Rotterdam (VAR) bieden u vier modulen aan. De Modulen 2, 3 en 4 worden door alle opleidingen op dezelfde manier aangeboden. De opleiding specifieke Module 1 volgt u bij de opleiding waarvan u een vio begeleidt. U kunt module 1-3 in willekeurige volgorde bij de opleiding van uw keuze volgen. Module 4 kunt u doorlopen bij een van de opleidingen als u module 1-3 doorlopen heeft én minstens een vio begeleid heeft.

Wilt u de volledige cursus stagewerkbegeleiding bij de AVM volgen? Klik op AVM. Bekijk hier de data van de AVAG en de VAR.

Module 4: Opzetten, uitvoeren, reflecteren: een begeleidingstraject op maat

Deze module is een vervolg op de module 2, coachen als basis. Focus van deze module is gericht op het leren van stage-ervaringen van vio’s en het begeleiden van vio’s hierbij. Dilemma’s die begeleiders tegenkomen tijdens het begeleiden van vio’s krijgen in deze module aandacht. Ook het reflecteren op een begeleidingstraject van een vio en daar conclusies uit trekken voor de toekomst hoort bij deze module. 
Duur : 4 uur + 2 uur voorbereiding

Kosten

Deze cursus is gratis. Wanneer u annuleert binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus dient u € 100 annuleringskosten te betalen