Academie Verloskunde Maastricht

Scholing Stagewerkbegeleiding, Losse Module 3

Tijd
08:30 - 12:30
Plaats
NH Hotel Maastricht
Kosten
€ 0
Accreditatie informatie
4
Organisator
20%
Samenwerker
20%
Beroepsbeoefenaar
60%

Wilt u als begeleider van verloskundigen in opleiding (vio’s) meer weten over hoe je tijdens het begeleiden structuur kunt geven via begeleiding, evaluaties en beoordelingen? En hoe je deze inzichten daadwerkelijk in de praktijk toepast? Wilt u uw begeleiding in de praktijk afstemmen op de begeleiding vanuit de opleiding? Volg dan module 3 als losse module van de scholing stagewerkbegeleiding aan de opleiding waarvan u vio’s begeleidt.

Scholing stagewerkbegeleiding

De Samenwerkende Opleidingen Verloskunde (SOV) in Amsterdam/Groningen (AVAG), Maastricht (AVM) en Rotterdam (VAR) bieden u vier modulen aan. De Modulen 2, 3 en 4 worden door alle opleidingen op dezelfde manier aangeboden. De opleiding specifieke Module 1 volgt u bij de opleiding waarvan u een vio begeleidt. U kunt module 1-3 in willekeurige volgorde bij de opleiding van uw keuze volgen. Module 4 kunt u doorlopen bij een van de opleidingen als u module 1-3 doorlopen heeft én minstens een vio begeleid heeft.

Wilt u de volledige cursus stagewerkbegeleiding bij de AVM volgen? Klik op AVM. Bekijk hier de data van de AVAG en de VAR.

Module 3: Kennismaken, begeleiden, evalueren en beoordelen

Deze module biedt u diverse theorieën en tools waarmee u de kwaliteit van de leeromgeving in de praktijk kunt verbeteren. Hoe bereidt u zich voor wanneer u een vio gaat begeleiden? Hoe observeert u het handelen van de vio en hoe geeft u feedback? Wat is uw rol bij het evalueren/beoordelen van het leerproces van de vio?
Duur : 4 uur + 2 uur voorbereiding

Kosten

Deze cursus is gratis. Wanneer u annuleert binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus dient u € 100 annuleringskosten te betalen.