COVID-19

Vanaf 15 juni is Zuyd Hogeschool beperkt open voor het afnemen van toetsen en doen van praktijkonderwijs. De theorietoetsen vinden voor de AVM plaats aan de Brusselseweg. De praktijktoetsing en -onderwijs vinden plaats op onze eigen locatie.

Op de verschillende locaties zijn hygiëne en logistieke maatregelen genomen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en voor iedereen een zo veilige mogelijk omgeving te creëren. Denk bijvoorbeeld aan extra schoonmaak, het beschikbaar stellen van desinfecterende handzeep en handgel en gescheiden ingangen en looproutes, eenrichtingsverkeer en voorrangsregels op smalle trappen. Ook in de lokalen gelden extra voorschriften.

Voor de toetsen aan de Brusselseweg vind je alles op de speciale locatie informatiepagina. Op deze pagina vind je ook een plattegrond met voorgeschreven ingangen en looproutes per lokaal/gebouwdeel, informatie over voorschriften die gelden en welke voorzieningen op de locatie open of gesloten zijn.

Voor de AVM-locatie hebben we een korte instructiefilm gemaakt en verder gelden op de UNS60  de volgende afspraken:

• Verplicht in- en uittekenen bij binnenkomst, ter registratie (volg de aanwijzingen van de      betreffende medewerkers).
  • Neem je studentenkaart mee.
  • Wees net op tijd, uiterlijk 5 minuten van tevoren (i.v.m. wachttijden). Zorg dat je bij toetsen niet te laat komt, dat gaat van je toetstijd af!
  • Ga na afloop van je toets/onderwijs op de AVM direct volgens de looproute naar buiten en naar huis.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar!
  • Volg de bewegwijzeringen.
  • Volg svp instructies op van de medewerkers.
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen. Handschoenen en mondkapjes krijg je van de       opleiding (volg hierbij de instructies op ter plekke).
  • Niest, hoest in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.
  • Bij wachttijden, verzoeken wij je graag buiten te wachten (graag de aanlooproute vermijden), op 1,5 meter van elkaar . Zorg dat je goed gekleed bent, neem een paraplu mee (dit heeft te maken met het maximale aantal studenten die binnen mogen verblijven). Indien dat maximum nog niet behaald is, mag er  gewacht   worden in een andere ruimte op de AVM (op 1,5 meter afstand) (volg hierbij de instructies).
  • Kleed je goed, neem eventueel een trui of vest mee (er wordt steeds goed geventileerd in de ruimtes).

Tenslotte heel belangrijk!!!

• Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heb je de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona   vastgesteld?

Moet je een van deze vragen met ‘ja’ beantwoorden, meld je dan af bij je docent of in het geval van een toets bij het student- en examensecretariaat.