Open Dagen

Heb je belangstelling voor de opleiding Verloskunde? Bezoek dan onze Open Dag!

Twee keer per studiejaar organiseren wij een Open Dag. Op deze dag kun je kennismaken met onze opleiding, docenten en studenten (of zoals wij ze noemen: vio's - verloskundigen in opleiding).

Programma

Het programma van de open dag kan verschillen per editie, maar vaak zijn er wel een aantal vaste onderdelen die je kunt verwachten. Het programma geeft je dan ook altijd een eerste kennismaking met de opleiding Verloskunde. Naast een algemene presentatie over de opleiding en voorlichting over het verloskundig beroep is er ook ruimte om zelf verloskundige vaardigheden te oefenen. Daarnaast is er uitgebreide informatie beschikbaar over aanmelden en de selectie, en kun je vragen stellen aan de aanwezige decaan, docenten en studenten. Uiteraard staat er ook altijd een kopje koffie of thee klaar met wat lekkers. 

Data

De volgende open dag zal plaatsvinden op zaterdag 8 oktober. Op deze dag worden tijdsloten gehanteerd. Je kunt je inschrijven voor de volgende tijdsloten: 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Het aangegeven tijdstip geldt als starttijd van het programma. We raden je dus aan iets voor deze tijd aanwezig te zijn. 

Aanmelden

Aanmelden is altijd verplicht voor een open dag. Per tijdslot geldt een maximum aantal deelnemers. Aanmelden kan via deze link